Explore

GNäll-speakern

kampanj

GNÄLLSPEAKERN

överblick

Trött på att samhället ser din funktionsnedsättning som ett hinder? Då är dags att spy galla, för det är du värd. Välkommen att gråta, skrika, prata eller varför inte sjunga in din ilska på Gnällspeakerns kampanjsida. Därefter har du och Göteborgs stad att vänta ett eko av aggression riktat mot ett samhälle som utlovar guld och gröna skogar men talar med tomma ord.

mål

Målet är att få människor att förstå att saker som är självklarheter för normalfungerande inte alltid gäller personer med funktionsnedsättningar, men framför allt vill GIL uppmana politiker och myndigheter att göra något åt den bristande tillgänglighet som skadar vår demokrati.

FILM

Assisterade Spöket med diverse under filminspelningen och var även delaktig copy och manus. Skrev dessutom captions för kampanjen på SoMe.

VÄLKOMMEN TILL 
GNÄLLSPEAKERN

Nu åker stans samlade frustration ut på turné!I alla fall i en liten stund. Gnällspeakern höjer rösten för personer med funktionsnedsättning. Kom och titta, men framför allt lyssna hur det låter närman gnäller på maxvolym!

Sammanfattning

Ett fantastiskt roligt case att få vara delaktig i. Få följa med bakom kulisserna på filminspelning, skriva captions för skarpt case och träffa fantastiska människor.